Sóc Jo

Alterno l’activitat de narradora oral, que inicio el 1997, amb sessions de contes per a nens, adults, joves i persones grans, amb la de docent a què em dedico des de 1980. Actualment, imparteixo classes de llengua i literatura catalanes a batxillerat, però tinc una llarga experiència en adults, infants i ESO.

PRESENTACIÓ AMB CURRÍCULUM

L’experiència en el camp de la narració oral, com a professora, més els coneixements com a coach i actriu amb el Teatro de los Sentidos ha fet que generi una manera d’ensenyar en què combino una i altres estratègies en el dia a dia com a docent de llengua i literatura catalanes i és des d’aquesta experiència que faig tallers de formació sobre la comunicació, els contes i els conflictes, la dinamització lectora, com treballar la llengua a les aules, entre altres temes, adreçats a altres docents, centres educatius, professionals que treballen amb persones de diferents edats… o públic en general, per compartir les vivències i les diferents propostes didàctiques de l’aula.

Membre creador i actiu en l’organització del Festival de la Paraula de Cardedeu, Cardemots. També he participat en l’organització del Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots. Porto la programació de contes per a adults del bar, Pla de la Calma, de Cardedeu. Col·laboro amb el diari digital Núvol i altres mitjans de difusió. He dinamitzat, també, el club de Lectura Prêt à Porter a la Biblioteca de Cardedeu. Membre fundador, també, del grup 10 de deu teatre, de Cardedeu, amb qui he fet moltes obres de teatre des de l’any 2003.

He fet el postgrau “El Llenguatge Sensorial i la Poètica del Joc” amb el Teatro de los Sentidos, companyia amb qui col·laboro des de març de 2018 actuant en l’obra “El Hilo de Ariadna”. Escric al blog aliciacontes.blogspot.com.

 

Aquí pots descarregar
al meu curriculum complet

 

A %d bloguers els agrada això: